Поклони за кориснике и Установу - ДОНАЦИЈЕ

Поводом Нове 2021. године корисницима Геронтолошког центра Ниш, ове празничне празничне дане улепшали су, пригодним поклонима компанија Coca Cola, која је донирала одређену количину флаширане воде и Натали дрогерија, која је свим корисницима поклонила по један сунђер за купање и купку. Овај лепи гест, од стране наведених дародаваца измамио је осмехе и захвалност корисника установе.

Божић, као најрадоснији хришћански празник, је дан за даривање. Малим поклонима, у виду флашице флаширане воде и пара чарапа, корисницима је указана пажња и порука да нису сами, већ да су део једне велике породице.

Српска Православна Нова година је посебан догађај у души српског народа, дан када се празнује и слави, посвећује пажња другима. Поводом овог и претходних празника градоначелница града Ниша Драгана Сотировски и председница градске општине Пантелелеј Наташа Станковић предале су за све кориснике Геронтолошког центра Ниш ћебад, капе и шалове, донацију компаније Olimpias knitting Serbia. Донација је резултат сарадње града, градске општине Пантелеј и италијанске компаније која послује на територије те градскае општине.

На иницијативу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и уз подршку Генералног секретаријата Владе Србије и програма Уједињених нација за развој(UNDP) Геронтолошком центру у Нишу, донирана је опрема у виду смарт телевизора и таблет уређаја како би се корисницима олакшала комуникација са својим сродницима, која је ограничена због постојеће епидемије корона вирусом.